Voor zorgaanbieders: word lid van Zorgkracht 12

Deel jij onze overtuiging dat jeugdigen en (jong-)volwassenen met een hulpvraag het best zijn geholpen met hulp en begeleiding in een kleinschalige setting dicht bij huis? Als coöperatie helpen we elkaar om kleinschalige jeugdzorg mogelijk te blijven maken. Dankzij onze brede expertise en ons integrale aanbod zijn we een aantrekkelijke partij voor inkooporganisaties en verwijzers.

De leden van Zorgkracht 12 delen de visie dat er zoveel mogelijk regie bij de jeugdige en de omgeving van de jeugdige zelf moet liggen. Als zorgverlener ondersteunen we de jeugdige en de omgeving daarbij. We begeleiden vanuit het perspectief van kansen en ontwikkelmogelijkheden.

Draag jij de kleinschalige zorg in het Noorden ook een warm hart toe? Dan is het hoog tijd dat we eens kennismaken! We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Wil je je direct aanmelden, dan kan dat via onderstaand formulier

Nieuwsgierig naar onze leden?

Ben je nieuwsgierig naar de verschillende leden van Zorgkracht 12? We hebben onszelf overzichtelijk op een rijtje gezet op onze ledenpagina.

Onze leden leveren allerlei soorten zorg:

 • Begeleiding (ook specialistisch)
 • Behandeling
 • Dagbesteding
 • Logeren
 • Wonen

Verhalen van anderen

Als je wilt weten of het klikt, kun je natuurlijk ook kennismaken met onze leden. In een serie korte blogs stellen leden van Zorgkracht 12 zich voor. Ze vertellen over hun eigen onderneming en waarom ze in de jeugdzorg actief zijn geworden.

Je leest natuurlijk ook waarom ze zich bij Zorgkracht 12 hebben aangesloten, en hoe dat tot nu toe bevalt. Klik op onderstaande link voor de verschillende verhalen.

Ook lid worden van Zorgkracht 12, de Noordelijke Zorgcoöperatie?

Denk je er over na om je bij ons aan te sluiten? Je hebt vast nog vragen. Wij ook, dus laten we kennismaken! 

We zijn benieuwd naar jouw organisatie. Als je onderstaand formulier invult, kunnen we beginnen met de kennismaking. Je zit nog nergens aan vast. Na verzenden nemen we contact met je op om een gesprek in te plannen met twee bestuursleden van de coöperatie.

Karin behandelt je aanmelding  Contractering
  SKJ-registratie


  Wij verzoeken u Bijlage 11 – Overzicht personeel toe te voegen. Deze kunt u vinden op www.rigg.nl. Medewerkers mogen middels initialen worden weergegeven. Het SKJ- of BIG-register is openbare informatie, de registratienummers dienen ingevuld te worden. Let op: maximaal 1 MB.

  Kwaliteitseisen

  Voor toetreding tot Zorgkracht 12 hanteren wij tenminste de minimale kwaliteitseisen van inkooporganisaties/gemeenten. Geef hieronder aan wat op uw situatie van toepassing is:


  Certificaat uploaden (maximaal 1 MB):


  Certificaat uploaden (maximaal 1 MB):  Certificaat uploaden (maximaal 1 MB):


  Auditrapport (niet ouder dan een jaar) uploaden (maximaal 1 MB):


  Nadat je het formulier hebt verzonden, ontvang je van ons zo snel mogelijk bericht.  Als je het formulier volledig hebt ingevuld, plannen we een gesprek in met twee bestuursleden. Tijdens dat gesprek maken we kennis met elkaar en onderzoeken we welke mogelijkheden er zijn voor verdere samenwerking. Tot snel!