Ook lid worden van Zorgkracht 12, de Noordelijke Zorgcoöperatie?

Denk je er over na om je bij ons aan te sluiten? Je hebt vast nog vragen. Wij ook, dus laten we kennismaken! 

We zijn benieuwd naar jouw organisatie. Als je onderstaand formulier invult, kunnen we beginnen met de kennismaking. Je zit nog nergens aan vast. Na verzenden nemen we contact met je op om een gesprek in te plannen met twee bestuursleden van de coöperatie.

Karin behandelt je aanmelding  Contractering
  SKJ-registratie


  Wij verzoeken u Bijlage 11 – Overzicht personeel toe te voegen. Deze kunt u vinden op www.rigg.nl. Medewerkers mogen middels initialen worden weergegeven. Het SKJ- of BIG-register is openbare informatie, de registratienummers dienen ingevuld te worden. Let op: maximaal 1 MB.

  Kwaliteitseisen

  Voor toetreding tot Zorgkracht 12 hanteren wij tenminste de minimale kwaliteitseisen van inkooporganisaties/gemeenten. Geef hieronder aan wat op uw situatie van toepassing is:


  Certificaat uploaden (maximaal 1 MB):


  Certificaat uploaden (maximaal 1 MB):  Certificaat uploaden (maximaal 1 MB):


  Auditrapport (niet ouder dan een jaar) uploaden (maximaal 1 MB):


  Nadat je het formulier hebt verzonden, ontvang je van ons zo snel mogelijk bericht.  Als je het formulier volledig hebt ingevuld, plannen we een gesprek in met twee bestuursleden. Tijdens dat gesprek maken we kennis met elkaar en onderzoeken we welke mogelijkheden er zijn voor verdere samenwerking. Tot snel!